sedergrenskan.blogg.se

Bästkusten

Allmänt Permalink0

Det finns inget finare än västkusten på sommaren. Igår så åkte jag och mamma en utflykt från stugan och hamnade i både Hunnebostrand, Smögen och Ramsvik. 


Hunnebo åkte vi till först och där har vi inte direkt varit och gått runt innan. Men det är verkligen superfint och jag blev positivt överraskad. Dit vill jag åka och sola och bada!

Vi gick deras strandpromenad och sedan bland små butiker i fiskebodar. Tog en glass  i en söt liten kiosk vid torget vid vattnet. Mysigt!

Sedan begav vi oss den korta turen till Smögen där det i vanlig ordning var knökat med folk. Efter endast ett varv så lyckades vi få en parkering, yeey!

Sedan strosade vi i blåsten på bryggan, kollade folk och båtar och satte oss sedan på Hamnkrogen och åt en sen lunch. Moules frites och en chevrépizza. Mums! Så gott! Vi hade ett superläge och kunde spana hur mycket som helst på folk utanför och sög hur båtar lade till och åkte. Dessutom var det tydligen "supercoola powerbåtar" där som vi också hade bästa läget att se och som folk gick fram och fotograferade för fullt. 

När vi var klara med Smögen så åkte vi hemåt och stannade bara till vid Ramsvik och wow, så vackert. Lite lugnare men landskapet var ju amazing. Dit vill jag också en heldag och bara gå omkring, sola och bada och fika. 


Till top