sedergrenskan.blogg.se

Norrköping

Allmänt Permalink0

I onsdags så tog jag tåget till Norrköping och var framme vid lunch. Mötte upp Daniel och en kollega till honom och gafflade in en caesarsallad på en uteservering. 


Sedan spenderade jag dagen med att gå runt i stan och shoppa i galleriorna. Skor, en vit klänning med spetsdetalj och ett par svarta kostymbyxor fick följa med tillbaka. 

Torsdagen var det väldigt fint väder så jag jobbade lite på förmiddagen och sedan begav jag mig till en mysig badplats som ligger vid bråviken, vid Kolmårdens camping. Som för övrigt är superfin. Jag gillar inte campingar alls, men denna är så mycket fräschare och trevligare än alla andra jag sett. 

Låg och solade och läste lite och hade musik i lurarna. När det sedan kom lite moln begav jag mig till Ingelsta och shoppade ytterligare ett par skor och sen hämtade jag upp Daniel så drog vi på utflykt. 

Till Söderköping. En väldigt mysig och pittoresk stad där jag varit för många år sedan. Vi gick en promenad vid Göta kanal och kollade på alla båtar, men hade ändå ett mål. Glasscafeét Smultronstället som är känt för sina massiva glassportioner. 

Det blev middagen! Jag tog en variant med knäck, daim och chokladglass. Toppat med grädde, chokladsås, en brownie och pommes. Mmm...sött och salt. En genialisk kombo!
Daniel tog en variant med chokladglass, hallonsås, marshmallows och annat gott. Orkade verkligen inte äta upp, men åt nästan tills jag sprack. Kan ju vara kul med en sån middag emellanåt :)

På fredagen så blev det återigen lite jobb för mig, en powerwalk längst med vattnet och sedan en lunch på ett ställe vid Knäppingsborg som heter Fiskkompaniet. Blev en fisk- och skaldjurssoppa på uteserveringen i solen. Mycket trevligt!

På kvällen gick vi ut för drinkar och sedan var det dags att packa ihop sig och åka på lördagen. 


Till top