sedergrenskan.blogg.se

Poké bowl

Allmänt Permalink0

Var på ett ärende på stan idag (en finare omskrivning för att jag fixade fransarna) och stannade kvar på stan en stund för ensamlunch. Kan låta tråkigt, kan låta lite ledsamt, men satan i gatan vad det var skönt idag!


Blev på JOS på Avenyn och jag hade suktat efter Poké Bowl som jag idag tog med kyckling och en kokos och wasabidressing ovanpå. Satt och kollade telefonen, lyssnade på podd och många runtom gjorde detsamma....eller alltså, jag vet ju inte om de lyssnade på en podd men de satt med telefonerna och fipplade. Trevligt iallafall därinne i lokalen. Väldigt rent och fint. Trevlig personal och så känner man ju sig så förbannat nyttig. Som en ny människa. Frälst av hälsokost och livet och det var nästan så jag for upp i en liten solhälsning mellan tuggorna. Nästan som sagt. Jag besinnade mig. 

Promenix neråt stan sen och fixade några riktiga ärenden innan jag promenerade tillbaka till jobbet med en ovärt dyr latte i handen. 

Annars då? Jo jag njuter av att se ut genom mina skitiga fönsterrutor hemma och se hur dammet lägger sig på golvlisterna. Äcklig tjej kanske ni tänker, mmm...men denna tjej har beställt hemstäd och fönsterputs tills på måndag så jag tänker liksom inte dubbelarbeta om vi säger så. Ska bli såååå skönt med en riktig storstäd!


Till top