sedergrenskan.blogg.se

Afternoon tea

Allmänt Permalink0

På lördagen var vi lite sega och degade hemma hos Sofia först och åt toast med jam och te till frulle. När vi gjort oss iordning så tog vi en promenad i området och kollade på allt och ingenting och slog ihjäl lite tid innan vi skulle vara på afternoon tea som vi hade bokat på Melody's. 


Det var ett så himla trevligt ställe. Väldigt brittiskt och personalen var artig och välkläddd och inredningen i marmor och guld med tunga klädda möbler. 

Vi hade valt ett paket med "free flowing bubbles". Dvs. obegränsat med champagne under 2 timmar...även fast det närapå blev 3 h för oss. De lät oss aldrig ha tomt i glasen utan var där och fyllde på hela tiden. Så trevligt! Och farligt!

Vi fick välja varsitt te från menyn och fick in varsin kanna. Sedan fick vi in de dignande faten. Klassiska sandwichar längst ner och olika sorter. Mellersta lagret var scones med cluttred cream och sylt och så bakelser och macaroons på toppen. 

Vi blev så mätta! Phu, men oj vad gott det var! Vi satt där i cirka 3 h som sagt innan vi begav oss tillbaka till Sofia, vilade lite och svidade om. 

Tog en längre promenad för att få upp aptiten igen och sedan gick vi till den lokala puben för middag. Så himla trevlig pub! Inbjudande, fräsch och så trevlig ägare. Åt en klassisk fish and chips och så drack vi vin. 

Vi var bra trötta sedan, hade ju inte sovit toppen på nätterna innan heller, så vi begav oss och satt hemma hos Sofia med George som även kom hem från jobbet. Snackade lite och satte klockan tidigt för idag. 4.30 skulle vi upp för att hinna med ett flyg 7.30

Liiiite trött idag om man säger så. 


Till top