sedergrenskan.blogg.se

London

Allmänt Permalink0

London, vilken stad!


Gillar verkligen den staden och det bästa är att det är så nära att åka dit. Vi har verkligen maxat tiden där och det fungerade utmärkt, även fast jag får erkänna att jag är lite sliten idag av för lite sömn och en tidig morgon. 

Well, i fredags som egentligen var första dagen eftersom vi kom sent på torsdagen så var det showtime! Harry Potter Tour på warner bros. 

Vi tog oss till Victoria Station och vidare med buss till själva studion som ligger ca 1-1,5 h utanför London. 

Ser egentligen ut som en stor gul hangar med Harry Potter tryck på vid entrén. 

Större delen av dagen spenderades här. Vi gick runt och fick lite guidning, berättelser kring hur boken och filmen kom till, fick kolla på scener ur filmer, kostymer, rekvisita, olika experiment mm. Väldigt roligt och vi gick lös! Speciellt Sophia. Hon skulle få kvastar att flyga och köade för det. Haha. Big fan. 

Nästan inga barn där, så skönt! Så fick man härja bäst man ville i lugn och ro. Ett ställde för alla åldrar egentligen men inte alldeles för små. 

Fika i halvtid och sen gick vi resten av varvet och avslutade med att dricka vin och äta brownie innan bussen gick tillbaka till centrala London. 

Vi blev avsläppta vid Marble Arch och tog en repa på Oxford street. Väldigt mycket folk en fredag eftermiddag såklart, men vi fick allt shoppat lite ändå!

På kvällen hade vi bokat bord på restaurangen Dirty Bones i Soho. Väldigt trevligt. Där åt vi fishtacos, mac n'cheese och drack både goda drinkar och prosecco. 

Sedan blev det fler drinkar i området innan vi kastade in handduken och tog en uber hem till Sofia igen. 


Till top