sedergrenskan.blogg.se

Ätarhelg

Allmänt Permalink0
Guuud va jag har ätit gott i helgen!

Först en smarrig macka på Joe and the juice, tunacado. Både jag och Isabelle tog varsin ingefära shot till för att boosta. Så mycket förkylda människor i februari. Chark och italiensk buffé hos Erika och sedan blev det ju en rejäl hotellfrulle på Haymarket. 

Vilken frulle. Fanns prick allt man ville ha. Smörgåsar, goda pålägg, gott bröd, yoghurt, äggröra, bacon, frukt i massor, plättar med tillbehör och bakverk. Vi blev ju såklart sjukt mätta och blev tvungna att ta en promenad på stan efter att vi checkat ut för att inte gå ner i matkoma. 

Sen mötte vi upp Erika och hennes syskon med respektive på Griffins steakhouse för en brunch. Den gick inte av för hackor. Mycket matig brunch med kött, pommes, olika såser och sallader med mera. Ett glas citronlemonad till och så självklart även ett fat från deras efterrättsbord. Maj gad! Pannacotta, creme brulée och bärtårta samt lite godis fick jag i mig. Just det, lite äppelpaj också. Tog typ hälften av vad som fanns. 

Sedan stod jag mig hela eftermiddagen medan jag åkte till Daniel och när jag väl kom dit så lagade han en god potatisgratäng med pepparsås och kött till. Mums! Var inte hungrig en minut. 

Idag var vi dessutom nere på stan och satte oss på ett mysigt fik och satte i oss lite gott. Semla, blåbärspaj med vaniljsås, latte och varm choklad. Phu, får nog bli en extra vända till gymmet denna veckan. 


(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Till top