sedergrenskan.blogg.se

Prison island

Allmänt Permalink0

Igår hade jag visningar och sen hämtade jag upp min lillebror Rafael och så åkte vi och mötte upp Alice och Johan i Krokslätt och körde Prison Island.

 

Det är typ som Escape Room fast mer fysiskt. Man är inne i celler och kör olika utmaningar. Vissa är mer fysiska och vissa är mer taktiska. Vi körde i två timmar nästan, eller vi hade bokat i två timmar, men gav oss efter ungefär en och en halv timme. Men kul ändå att göra något sånt här! Blev ganska svettigt i vissa celler. Mina favoriter var basket, gissa och upprepa toner i en låt, skjuta med laserpistol och så lite gåtor och klurigheter. 

 

Sen drog vi oss till avenyn när hungern kickade in och käkade på Vigårda. Burgare för hela slanten och jag tog en goding med ost, bacon och tryffelmajjo. Mums! Sötpotatispommes och lemonad. Sedan stängde dom där så vi gick över till Espresso House och fikade lite som avslutning innan jag agerade skjuts.

 

Så en trevlig dag! Efter detta var jag ta mig tusan helt slut. Sov ganska lite på natten och var trött, så det blev soffläge hela kvällen. Soffa och Barnmorskorna i East End på Netflix. Söt serie som jag fastnat för även fast den inte är purfärsk.

(null)

(null)

(null)


Till top