sedergrenskan.blogg.se

Fest för Rebecka

Allmänt Permalink0

Igår begav vi oss till majorna och till en svartklubb nere vid vattnet längst med Oscarsleden. Rebecka har fyllt 30 år och det skulle såklart firas. Hon hade hyrt lokalen som var lite härligt ruffig à la svartklubb i majorna, och så hade hon dukat upp en göttig buffé med kycklingspett, potatissallader, bröd, ost och goda såser och annat smått och gott som vi kalasade på. 

 

Det fanns en öppen scen där man gärna fick gå upp och köra lite sång, tal, dans eller annat trams. Inte jättemånga som var uppe först, men frampå småtimmarna när delar av festdeltagarna droppat av och alkoholintaget varit konstant så var det andra som ägde scenen och gärna gjorde uppträdanden. Vissa ville knappt lämna scenen utan uppmanade andra att gå ner för att de ville skina däruppe själva, haha! Nivån på det!

 

Meeeeen, i övrigt innan vi kom till småtimmarna så var det lite dans, mingel, beerpong, biljard och roligheter. Rebecka fick massa fina presenter och verkade glad över kvällen. Toaletten som var täckt med graffiti, olika tags och anda visdomsord var bästa platsen att ta kort på med ljuset där, så där togs det ett par selfies under kvällen och det såg för roligt ut när folk vandrade in på toaletten för att ta kort, jag själv inkluderad.

 

Rebecka hade även köpt en polaroidkamera till festen. Så kul! Älskar dessa kameror. Jag tog en tur med den i lokalen och fotade folk i lite ögonblicksbilder, samt lite mer uppstyrda. Väldigt väldigt roligt och vi hängde upp alla bilder i kronologisk ordning allt eftersom kvällen fortskred.

 

När det var natten och vi kände att energin tog slut och tröttheten tog överhanden så tog vi en taxi hem. Chauffören körde på som en galning så vi gjorde väl majorna-mölndal på 5 minuter och kom undan sjukt billigt. Tackar. Väldigt skönt att komma hem snabbt men hade jag varit fullare så hade jag nog kräkts rakt ut i bilen. En farlig balans.

 

Gjorde ändå bästa när jag kom hem. Sminkade av mig och tog en dusch. Sååå skönt att vakna upp lite mindre ofräsch efter en partykväll. Idag har vi varit lite sega och inte gjort alltför många knop. Tagit det rätt lugnt fram tills att vi åkte hem till Alice och Johan.

 

(null)

(null)

(null)

(null)(null)

(null)

(null)

(null)

Till top