sedergrenskan.blogg.se

Måndag i hettan

Allmänt Permalink0

Måndagen har passat och dagen igår blev väldigt långeftersom jag vaknade 04.50 på morgonen (eller ja…natten)

 

Kunde verkligen inte somna om så jag låg och vred mig ett tag innan jag gav upp alla försök på lite mer sömn och kollade på tv4 play på paddan en stund.

Sedan drev hungern mig upp och så käkade jag en god smoothie. Så gott med något kallt på morgonen nu när det är så sjukt varmt ute!

 

Sedan blev det en promenad i 1,5 h och jag gick vid stensjön och rådasjön. Så himla fint. Vattnet låg alldeles spegelblankt och så tog jag mig en tur upp till Gunnebo också och gick genom kohagarna där. En riktig idyll! 

 

Isabelle skickade även passande nog ett sms där hon erbjöd plats på altanen, gött häng och kaffe. Det tackar man ju inte nej till. Så jag pep över dit och tog plats. Fick även avnjuta en lunch på altanen med Isabelle och lilla Liv. 

 

Det var så härligt där! Vi drog ut markisen, satte oss i deras stora soffa i skuggan och bara njöt av gott väder, lite kaffe och prat. Liv busade runt runtomkring innan det var dags för henne att sova lite. 

 

Efter lite jobb sen så drog jag och Sophia en sväng till gymmet. Var sjukt osugen inann i denna värme, men väl på plats så var det gött och lagom mycket folk också. Det är ett plus när det är fint väder, det är inte knökat!

 

(null)

(null)


Till top