sedergrenskan.blogg.se

En efterlängtad AW

Allmänt Permalink0
I fredags så var det AW på agendan med Sophia och Nathalie. Har inte träffat Nathalie på evigheter eftersom hon flyttat till Stockholm så det var extra kul. 

Vi möttes upp på Stenpiren och tanken var TAK, men det blev tillslut Barabicu. En ostpizza med bl.a. chèvre och fikon, mmm. Men viktigast- varsin Aperol Spritz. Hade varit sugen på det hela dagen så det satt verkligen fint!

Sedan började det blåsa lite på utedelen så vi begav oss till magasinsgatan och Backyard. Inte så mycket folk men vi delade på en flaska bubbel innan vi fortsatte vår runda. 

Denna gång till Pixbar och där tog vi varsin Espresso Martini. Mums!

Avslutningsvis så traskade vi till Storan där det var betydligt mycket mer folk. Berodde ju såklart på att det var match som visades på storbild. Vi tog iallafall varsitt glas rosé och kollade med ett halvt öga. 

Vi blev kvar där och även Mattias kom förbi. Glas med rosé blev till flaskor och man är ju så tacksam för sånna här fina kvällar. Man får verkligen suga i sig all den energi som det ger eftersom man vet hur kallt och mörkt det kan bli, även fast man nästan glömmer bort det varje höst. 

En jättetrevlig kväll iallafall och det var så mysigt att bara sitta och prata och jag skrattade SÅ mycket. Härligt! 

Kom hem på natten och kokade makaroner och vräkte i mig innan jag somnade. Bra drag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top