sedergrenskan.blogg.se

Norrköping och Linköping

Allmänt Permalink0
I söndags så körde vi direkt från båten i Lysekil till Norrköping för att möta upp syrran och Johan. Körde och körde och körde. 

När vi möttes på kvällen så tog vi ett glas hemma innan vi tog oss ut och satte oss på ett ställe och drack aperol spritz. Inte bästa öppettiderna på en söndagkväll i norris, så det fick faktiskt bli en burgare på McDonalds på vägen tillbaka. Vi var för sent ute då alla kök hade stängt. 

Dagen efter så visade termometern 32 grader så det var olidligt i lägenheten. Vi drog på tur och åkte till Gamla Linköping och strosade där. Väldigt mysiga små gränder. Dricka och glass i värmen och det fanns så himla mysiga trädgårdar där som var lummiga och gröna. 

Sen blev det Bergs slussar, en promenad för att se hur båtarna slussade sig igenom och även lunch. En räkmacka för min del- trots att jag var på fel kust! Smakade bra och även kannnorna med vatten vi drack till. Så varmt ju!

På kvällen så åkte Alice och Johan hemåt Göteborg och vi drog oss också, fast ett par timmar senare. Körde på kvällen och natten när det var lite trafik och mycket svalare. Stannade i Gränna och vid färjan till Visingsö och kollade lite och tog ett dopp i Vättern. 

Kom fram vid typ halv tre på natten till Daniels föräldrar och då var det väldigt skönt att krypa ner och sova!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Till top