sedergrenskan.blogg.se

Försenat flyg

Allmänt Permalink0
Fy fan vilken pissdag vi har haft. Försenat flyg deluxe. 

Dagen började med att jag gick upp kl 6 och åkte runt hela stan för att plocka upp mamma och syrran. Sedan drog vi till Landvetter och checkade in. Inga konstigheter. 

Sedan satte vi oss på planet där tydligen 11 bebisar fanns ombord som gallskrek i kör. Sedan åkte vi ut från gaten i planet, motorerna surrade igång, säkerhetsfilmen drogs igång...och sen dog allt. 

Fy fan. Tekniskt fel. Men inte fick vi gå av inte. Nej nej, tekniker kom och jobbade med felet i inte mindre ön 2 h, så vi satt där i 2,5 h utan fläktar på ett plan där alla svettas, är sura och alla bebisar och barn skriker och gapar. 

Tillslut får vi gå av planet. Nästan samma tid som vi skulle varit framme. Ingen info. Sedan kommer info om att planet är inställt. Sedan lite mer info om att komma tillbaka om 2 h för mer info. Ett jäkla springande fram och tillbaka. 

Tillslut blev det iallafall bestämt att ett plan skulle komma tomt från Oslo och flyga ner oss till Palma med avgång 21.20

Tack besättningen som faktiskt gick in på sin lediga dag och tog flygningen. Fräschare plan också. Det andra var kaputt och gick inte att laga så det kändes ändå tryggt med ett nytt plan. 

Så tillslut kom vi iväg och även fram, 11 h försenade. Buhu, missade timmar i solen och en hel kväll på Palmas gator. 

Men men, vi är äntligen här och morgondagen måste ju bara bli bättre!(null)

Till top