sedergrenskan.blogg.se

Möhippa del 2

Allmänt Permalink0
Mätta och belåtna så gick vi ifrån Pomme och vidare mot nya äventyr. Vi tog tunnelbanan till okänd destination och hamnade på Söder. 

Promenerade med alla ballonger hela gänget. "Bride Squad" deluxe. Vi var ju som sagt rätt många. Närmare bestämt 19 stycken. 

Kom iallafall fram till en kampsportsstudio. Först trodde Erika att vi skulle typ dansa eller boxas, men sen fick hon ganska klart för sig att vi skulle testa sumobrottning när hon såg de stora dräkterna. 

Alla fick testa att ha dräkterna på sig, men Erika körde mest. Svettigt och skrattigt. Kul att ha testat helt klart och det är tyngre än man tror. Dräkterna väger mycket och är sjukt otympliga. En skål i omklädningsrummet hann vi såklart också. Vi hade med oss massa bubbel i väskor som vi portionerade ut hela dagen. Det var ju varmt liksom så man ska ju dricka mycket. 

(null)

(null)

Efter brottningen så hade vi lite tid över, så vi tog oss till nästa destination som var Kungsholmen och köpte lite snacks och lite mat i form av sallader, wraps, islatte osv. Hittade ett underbart ställe, eller ja, stockholmarna kände ju till det men inte jag. Ett nybyggt bostadsområde med massa restauranger och aktiviteter nere vid vattnet. Vi hittade en så perfekt plats i solen. Fick lite energipåfyllning och körde lite lekar. Vi alla hade med oss varsitt paket till Erika som hon skulle öppna och gissa vem det var ifrån och varför man hade gett just det. Presenten skulle bara vara något litet som hade anknytning till en historia eller liknande. Svårt att gissa i vissa fall, medan vissa var uppenbara. 

(null)

(null)

(null)

Sista stoppet som låg precis i närheten var i en musikstudio och Erika blev jätteglad. Hon älskar ju sång och musik. Tanken var att hon skulle spela in en musikvideo och sjunga, medan vi runtom skulle köra och vara bakgrundsdansare. Erika satte sången perfekt och vi hade valt låten I will survive till henne. 
Vi andra satte inte sången lika perfekt, var rätt fnissiga på massa bubbel som gick rakt upp i huvudet i solen och gick lös på utklädningslådan. Så kul! Alla gick lös på rekvisitan, fuldansade som om det inte fanns en morgondag och skrattade så vi grät. I skaran kan vi hitta en banan, en tysk ölflicka, riddare, morran, grottmän osv. Inget sammanhang i musikvideon och ingen koreografi what so ever, men det ska bli sjukt spännande att se resultatet när killen som hjälpte oss har gjort sitt. Sjukt varmt därinne så alla stod bokstavligen och smälte. Tur alla var på samma nivå!

(null)

Sista stoppet var hemma hos Erika och vi var ett par stycken som åkte något tidigare med en tjej som hade bil, så vi var framme först och hann pynta huset. Upp med pompoms, girlanger och en skylt med bride to be. Blev riktigt tjusigt ute på altanen där vi sedan dukade upp. Erika visste inte att vi skulle dit men blev glatt överraskad eftersom det var en chans att byta om, fräscha till sig och kunna umgås lite mer och dessutom lättsamt. 

Vi hade ju varit och handlat innan och Johan hade varit snäll och hjälpt oss bära in i smyg för Erika så inte hon skulle misstänka något. Ett himla smusslande, tisslande och tasslande hela dagen kan jag lova. 

Lite ostbricka, chips, godis först att snacksa på medan kökspersonalen gjorde sitt. Jag var med och förberedde maten, och Isabella och Carro gjorde grovjobbet. Hemgjorda pizzor i tre olika varianter. Så sjukt goda.  Parma, chèvre, chorizo, kronärtskocka, oliver, fetaost, mozzarella, honung, ruccola, pinjenötter. Mmm, massa goda toppings. Självfallet rikligt med bubbel och även rödvin. 

Vi fortsatte våra lekar med paketen och Erika gissade rätt på mitt på direkten, vilket gjorde mig glad. Jag hade tagit med en burk nutella vilket symboliserade en utav de bästa dagarna förra året. Jag och Isabella hälsade på Erika i juli månad i hennes och Johans lägenhet på Valhallavägen. Vädret var på vår sida så vi satt länge och väl och brunchade på deras härliga balkong och drack mimosas, åt mycket färsk frukt och därtill nutella. Äter aldrig det men jag har förknippat den dagen med just det och det var kul att Erika också gjorde det och speciellt den dagen. 

Fler lekar som vi sedan körde var att Erika fick frågor som Johan redan svarat på. Ex, deras respektive bästa och sämsta egenskaper, vilken kroppsdel och egenskap Johan bäst tycker om med Erika, vem som sa jag älskar dig först och plats för det osv. Väldigt roligt att få höra Johans version när Erika svarat, då vi tidigare i veckan intervjuat honom och dessutom spelat in svaren och filmat. 

Vi hade även förberett leken Ligga, gifta, döda och lite annat smått och gott. 

Sent omsider så blev det efterrätt och det blev gino med vit choklad. 

Så sjukt lyckad dag och kväll. Extra roligt att vi faktiskt lyckades överraska henne. Det är INTE lätt då Erika gillar planering och att ha kontroll. I lördags fick hon släppa på tyglarna. 

(null)

(null)


Sedan var vi ett par stycken som sov över i huset hos Erika. Bland annat jag och Bella. Så på morgonen blev det en långfrulle och vi åt upp presenten med nutella. Mums! Jag och Isabella hängde sedan kvar i huset när alla hade gått, låg och solade i verandan men fick lätt panik i solen då det var så varmt. Vi städade hela huset tills att Erika skulle hem igen och tog en islatte på altanen innan vi begav oss hem med bilen igen. Sjukt gött!

Så galet lyckad helg, och så kul att få träffa så många nya härliga tjejer. Kommer vara roligt på bröllopet också att träffa dom igen. 

Kan ju dock inte förneka att man kände sig lite sliten, haha. Så som sig bör. Till top