sedergrenskan.blogg.se

Möhippan del 1

Allmänt Permalink0
Så kul möhippa! Huvudsaken var självklart att Erika njöt av sin dag och hade det trevligt och kul, men jag tror att alla vi andra hade minst lika roligt. 

Vi började med att kidnappa henne vid 8.30 (efter att ha storhandlat på maxi vid öppning typ, stressen!). Vi var ett gäng som fångade henne precis innan hon egentligen skulle till jobbet. Arbetsmyran. Tur hennes kollegor var informerade om att hon inte alls skulle dyka upp och jobba, haha. Johan å sin sida hade fullt sjå att hålla henne hemma lite längre. Han tog till många knep och det var tydligen lite svettigt, men vi lyckades iallafall överraska henne rejält. Upp på altanen klampade halva gänget ungefär och spelade brudmarschen samtidigt som vi tjoade och började knacka på rutorna. 

Åh va glad hon blev över att se oss, och lite chockad. 

Hon fick på sig en klänning, tiara med slöja och ett band med bride to be. Vi andra hade t-shirtar som vi tryckt upp med hennes bild på bröstet och hashtaggen för dagen. Ett stort gäng med ballonger följde också med henne hela dagen. 

Erika fick lite tid att packa och sedan tog vi oss in till stan. Vasastan närmare bestämt. Där tog vi en promenix till ett café och när vi med en avledningsmanöver gick in en snabbis så hoppade 10 tjejer fram bakom disken. Surprise! Där var resten av gänget. 

Stället vi hade abbonerat var Pomme. Ett jättemysigt creperie på Idunagagan. Vi hade en champagnebrunch där så vi fick såklart champagne, rosa och bubblig. Smoothies, färsk frukt, juice och så både galettes (matiga crepes) och så söta crepes. Herregud vad goda dom var. Många olika fyllningar och alla var fantastiska. 

Erika fick berätta lite snabbt om alla och presentera var och en under 30 sekunder. Sedan blev det såklart längre tid, det blev lite känslosamt ibland men var så himla trevliga beskrivningar. 


Vi hade ju sån sjuk tur med vädret och solen gassade, så vi satt ute mycket under dagen och så även här. Stod och minglade utanför lite och hade det verkligen supertrevligt. Man hann prata och socialisera. Många av oss hade ju inte setts innan då vi faktiskt var 19 pers och från lite olika städer. Barndomskompisar, folk från skola, högskola, jobb, kompisars kompisar, systrar, kompisar genom Johan som sedan blivit nära vänner mfl. 

På Pomme var vi i tre härliga timmar vilket kan låta mycket, men var perfekt. Vi hann prata utan stress och äta länge och mycket. 

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top