sedergrenskan.blogg.se

Cocktail30x2

Allmänt Permalink0
Vilken dag det var igår!

Isabella och Malin bjöd in till gemensam 30-års fest. Isabella har redan fyllt och Malin fyller lite senare i år. Hur perfekt att de prickade in en så sjukt härlig dag!

De hade hyrt en lokal i Lunden och pyntat upp.  Först blev det massa bubbel på den stora altanen och alla var så fina och somriga!

Sedan blev det mat i massor. Supergod potatissallad med helgrillad laxsida och marinerad fläskfilé. Focaccia och såser. Så gott! Vin, öl och cider till. 

Massa trevligt mingel, prat med folk, dans emellanåt och lite tal samt ett roligt quizz om värdinnorna. 

Det blev även ostbricka, efterrätt och avec till kaffet. Perfekt! Sedan blev det musik i massor och lika mycket dans inpå småtimmarna. Tiden gick så snabbt!

Innan vi begav oss hemåt på natten så tvingade vi jubilarerna att öppna sina paket och dom fick varsina rim också. Lite kul grej :) De blev jätteglada så det var ju i sin ordning!

Erika och Johan kom ner från Stockholm och sov över hos mig. Så det var fullt hus. Vi slängde in några pizzor i ugnen och satt kl 4 på morgonen i köket och smaskade på det innan vi gick och la oss. 

Imorse blev det en riktig brunch. Nybakat bröd med gott pålägg, kokt ägg, smoothie, färskpressad juice och sedan våfflor med grädde och sylt. Så himla gott och dagen efter en fest är det ju extra lätt att få i sig sånt!

Kul att ha dom på besök och en supertrevlig fest! Det var riktigt bra styrt och jag är så glad att jag fick komma!

(null)
Bästa och finaste värdinnorna. Hurra hurra hurra hurra för dem!
Till top