sedergrenskan.blogg.se

Stel

Allmänt Permalink0
Herremingud vad stel jag är. Det känns som att axlarna sitter uppe vid öronen och jag måste säga till mig själv i huvudet att försöka slappna av och att sluta bita ihop käkarna så förbannat.

Så himla obehagligt när man varit så spänd och sen slappnar av också, då gör det nästan ont och det är ju heller inte trevligt. 

Kära tomten, en massage hade suttit fint!

Efter en dag på jobbet så gick jag direkt upp till gymmet. Kände för att svettas så det blev löpbandet, roddmaskin och en magövning med musik i öronen på hög volym. Helt slut efter! Och supersvettig. 

Blev en god pulled pork-wrap till middag. Avokado, sallad, bönor, tomat och créme fraiche i. Smarrigt!In the making

Allmänt Permalink0


Vad gör man enklast med en stor köttbit som man har i kylen och måste göra något utav? 

En pulled pork såklart! 

In i ugnen med bbq-sås, lök och vitlök. 175 grader tills köttet faller ihop. Jag delade köttet till grytbitar så att det ska gå lite snabbare iallafall. Ska ätas imorn med sallad, créme fraiche, avokado i en god wrap!


Inflyttningsfest

Allmänt Permalink0
Igår var det inflyttningsfest hos Greta och hennes kille Daniel. Hon har flyttat in till honom och lite förändringar har väl skett då. Tror hemmet har blivit lite kvinnligare, en touch sådär :)

Trevlig lägenhet och de hade bullat upp rejält med massa charkisar. Mums! Finns det nåt bättre?!

Kul att träffa folk man redan känner samt ett par nya bekantskaper. Bla så var Viktoria där med sin fina bebismagen som jag ogenerat klämde på. :)

Efter lite prat, mingel och tipspromenad så åkte jag och min vapendragare Bella ner på stan och gick in på Lounges. Träffade upp några kompisar och tillika kollegor och tog en öl och dansare frampå småtimmarna. Så det blev en helkväll!

Idag är jag inte lika fräck. Just nu är jag påväg upp till landet. Dock så kör mamma och jag sitter bredvid som en jobbig person och anmärker på allt. Jag får köra hem helt enkelt. Här chansas inte! 

Vi ska kika lite på nya köket idag och se hur långt de kommit. Sen ska vi köpa element också som ska upp i hela huset. Där pågår renovering minsann!

Till top