sedergrenskan.blogg.se

Vardagslyx

Allmänt Permalink0

Älskar älskar älskar nybäddat!


Längtar liksom tills jag ska gå och lägga mig :) 

Regn ute så jag ska passa på att städa och just nu så lagar jag även mat. En stor form med höstiga rotfrukter står och gottar sig i ugnen med olivolja och flingsalt. Mums! 

Ikväll blir det bara lugnt, känner mig helt slut både i kropp och knopp. 


På fredagar dricker vi drinkar

Allmänt Permalink0

På fredagar dricker vi drinkar. Vi gjorde iallafall det denna fredagen. 


Jag och Bella möttes upp för en sen lunch och hamnade på Lilla London för att de hade en bra inglasad uteservering. Sedan stegade vi uppåt en bit och åkte upp till Ruby bar. Sjukt trevligt där, och bra bartendrar som gör magiska drinkar. 

Vi satte oss såklart ute eftersom solen tittade fram och fick jättebra platser. Malin och Linnea anslöt och så drack vi och pratade strunt. 

Drinken som vann var en dagens drink som bl.a. hade gin, gurka, fläder, citron och cava  som ingredienser. Jag som inte gillar gin i vanliga fall blev blown away. Så fantastisk god! Tog två. 

Mojiton var inte heller att leka med, men det är ju en klassiker. 

Så trevlig kväll i all sin enkelhet. Vi skulle gått till out of office, men hade för trevligt för att orka lyfta våra bakdelar från soffan. 


Liseberg

Allmänt Permalink0

Fullt ös i söndags med visningar, men när det väl var färdigjobbat så tog jag och Daniel en vända till Liseberg. 


Vas gjorde vi där då? Åkte vi något? Svar nej. 

Vi åt varsin kebabrulle, kollade på folk, stod 30 minuter vid Kållorado och hånskrattade åt folk som blev jätteblöta. Sedan spelade vi på hjul utan någon lycka (karma?) och så fikade vi och jag mumsade i mig en våffla för jag blev så ofantligt sugen när jag kände lukten. 

Den stackars våfflan har jag dock tränat bort idag. Jag och Sophia körde ett jäkla monsterpass på gymmet. Fyyyy vad jobbigt det var! Det rann svett all over the place. Måste varit svett-rekord för mig. Phu, jobbigt. Desto skönare dusch och slapperi i soffan efteråt. 


Till top