sedergrenskan.blogg.se

Rea-shopping

Allmänt Permalink0
Efter jobbet igår så skulle jag ta mig ut till Fiskis för att hälsa på Isabelle och co.
 
Råkade ju stanna till på Frölunda Torg. Hmm, nu får det vara slutshoppat. Dagen innan så köpte jag på mig en skjorta i linne från Gina Tricot som kan vara den skönaste ever. Ingen dyr shopping, men många bäckar små...
 
...har liksom lite andra utgifter som jag sparar till!
 
Hur som helst, igår så hittade jag iallafall en stickad mysig tröja med murarkrage från Lindex. 50 spänn :) Tackaaaarrr!
 
Sedan blev det mer shopping på Gina Tricot. En tisha med tryck, perfekt för lata sommardagar. Två sjalar, varav en är på bilden nedan, och två bh-toppar. Deras mjuka bygellösa i spets är superfina och sköna. De har även kupor och är inte helt slappa, så väldigt bra att ha under skjortor så man inte "bygger på" för mycket så knapparna glipar som det lätt kan göra om man har push up.
 
Hos Isabelle och Arvid sedan så var det mysigt att träffa dem. Jag satt och pulade lite med datorn och jobbade lite undertiden, men hann prata lite med dem ändå såklart :) Trevligt att ses innan semestrar drar igång och alla far iväg vind för våg under sina veckor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bada bada

Allmänt Permalink0

Det blev förresten ett dopp i det stora blå i söndags. Första doppet i havet i år tror jag banne mig, men inte det sista såklart!

Kallt som fasiken tyckte jag. Blev ett dopp från båten innan jag sköljde av mig med sötvatten på bryggan. Friskt kanske var ordet :)

Söndagens restaurangbesök

Allmänt Permalink0

När vi kom hem från Lysekil i söndags kväll efter en hel del trafik på vägarna som gjorde att det tog längre tid, så svidande vi om och gjorde oss iordning.

Sedan bjöd jag ut Daniel på söndagsmiddag. Tyvärr var typ allt stängt eftersom det var midsommarhelg och vi var lite sena ut. Så alla mina 20 förstahandsval föll bort...

Vi gick en sväng istället och hamnade på
Restaurang Kungstorget.

Inte oss emot. Vi fick bra platser på uteserveringen med infravärmare ovanför och det var ju en fantastisk kväll. Daniel hade på sig en jättesnygg kavaj och skjorta så snyggaste sällskapet hade jag definitivt.

Vi började med varsin drink och jag tog en av mina favvosar, Apple Martini. Daniel å sin sida tog en New York sour, vilket är en whiskey sour med en skvätt rödvin i. Spännande, men inte lika god som min :)

Vi delade på en charktallrik till förrätt och tog in varsin anka med nån sås, sparris och ugnsrostad potatis till. Jag tyckte tyvärr min bit var lite seg så jag skickade tillbaka den och fick en entrecote istället. Sedan satt vi där och kollade på folk och tjatade lite innan klockan blev mycket och det var dags att bege sig. Jag har ju tyvärr inte semester än utan måste infinna mig på jobbet ett par veckor till!

Hur som helst, det var en jättetrevlig kväll men jag får ju säga att sällskapet var bättre än maten!

Till top