sedergrenskan.blogg.se

Äntligen fredag

Allmänt Permalink0
Äntligen fredag, det har känts som fredag i två dagar nu tycker jag...vilket då gör att känslan är att jag just jobbat lördag. Weird. 

Dagens höjdpunkt var iallafall en riktigt god pokébowl till lunch. Hittade den på en väldigt bra sushi nära jobbet, lite mer sushiinspirerad än på JOS då man fick med soja här. Mums!

(null)


Annars då?!

Köpte med mig blommor hem. Gjorde en räd på plantagen och så ställde jag mig som ett jäkla proffs och planterade allting direkt. Utanför lägenheten, så rutinerat. Hatar ju att skita ner hemma liksom. Så nu har jag massa fina blommor på balkongen. I balkonglådan, i krukor och så har jag även en aubergineplanta som ser ut som att jag odlar pungkulor därute. Jättefestligt!

Blev iallafall jättefint så vi avnjöt middag ute i den ljumma kvällen. Man hatar ju inte vädret direkt. 

Onsdag

Allmänt Permalink0
Dagen har gått i ett!

Jobb jobb och mera jobb. Sen var jag en hetsig sväng på Frölunda torg och handlade lite, mötte upp Sophia vid gymmet. Körde ett effektivt pass men hann ändå fjanta runt lite där. 

Praktiskt att träna när matchen höll på. Väldigt lugnt och skönt i lokalerna :)

Sedan blev det storhandling på maxi innan jag äntligen kom hem. Lagade lite mat, tog en dusch och slängde mig i soffan. 

Tack och adjö för idag. Helt slut. 


(null)
Köpte förresten denna tisha på raggarcruisingen i Lysekil, upplyft av min stjärnvinst med marabou. Fick lite feeling helt enkelt. 

Kunde inte låta bli för den är ju lite kul, men även sååå mycket white trash. Men mjuk och skön och jag har just skaffat mig en ny sovtröja. 

Middag i Alingsås

Allmänt Permalink0

Igår tog jag en sväng på stan och kollade in lite snabbt i några butiker. Fann vad jag sökte, en klänning till helgen. Perfekt!

När jag står i butiken så kommer ett sms från Isabella som undrar om jag vill kika förbi lite spontant. Vi har försökt att få till en dejt, men när båda har nya jobb och hon precis flyttat så har det inte funkat.

 

Men nu så, hade ju ändå bilen så istället för att åka hem så åkte jag åt motsatt håll.

 

Köpte med mig en inflyttningsblomma och fick se hennes och Johans nya fina hus. Drömfint verkligen och även området. Ligger så himla mysigt och naturskönt.

 

Isabella bjöd på lyxmat denna måndag, man tackar! Grillad laxsida och ugnsrostade grönsaker. Så himla gott! Jag råkade ha en flaska alkoholfritt bubbel i bilen kvar sedan midsommar, så den drack vi upp till. Perfekt!

 

Så det blev ett par timmar i Alingsås innan jag begav mig. Så himla härlig kväll och vi satt ute hela tiden på altanen. En försmak på semester.

 


(null)

(null)

(null)

Till top