sedergrenskan.blogg.se

Män på Ikea

Allmänt Permalink0
(null)

Snabbaste rätten

Allmänt Permalink0

Snabbaste och godaste rätten gjorde jag igår när jag var riktigt riktigt hungrig.

 

Färsk pasta med salccicia.

 

Då köper jag färsk salccicia som ser jättesuspekta ut. Gör ett snitt och gröper ur innehållet och steker det tillsammans med lök och vitlök. Sedan så häller jag på en färdig pastasås. Ja men man kan ju såklart göra sin egen men då tar det lite längre tid, lite mer kryddning osv. Nu kryddade jag ingenting.

Tjoff, blanda ihop allt och servera med den färska pastan. Easy like that!

(null)


 

Trots att det är snö ute och att jag fick sopa bort 15 cm pudersnö från bilen igår på morgonen så känner jag fortfarande att jag får mer energi av ljuset. Lite lättare att vakna och sååå härligt att det är ljust länge på kvällen så jag kan ta en långpromenad efter jobbet. Me like!


Tomb raider och våfflor

Allmänt Permalink0
I lördags åkte jag till Daniel och på kvällen så åt vi tacos innan vi drog på bio. Tomb raider. Den nya med Alicia Vikander. Den var helt okej, man gillar ju action och äventyr liksom. Men originalet är bättre och då syftar jag på den med Angelina Jolie. Tycker hon är lite coolare i rollen. 

En sak som noterades i salongen var att ingen i Norrköping fått vett och etikett gällande biobesök. Det finns ju ändå ganska simpla regler. 

Prassla INTE för kung och fosterland. 
Gå ogärna ut och kissa mitt i filmen. 
Tugga INTE med öppen mun. 
Kommentera inte filmen. 
Kom inte med högljudda antaganden om vad som ska hända. 
Dra inte oneliners själv högt i salongen. 

Nämen, här kvalade allt in. Förutom detta irritationsmoment så var det trevligt. Sen gick jag och la mig och sov typ 11 h och var sur när Daniel väckte mig. Hade i princip kunnat sova hela dagen. 

Söndagen kände jag bara, all in våfflor! Och kom på hur jävla gott det är! Måste äta oftare!
Förutom detta så fick jag gå en promenad för att inte fetta till mig alltför mycket. Hann även gå i några butiker och höll på att avlida av tristess på Media Markt. Nuförtiden går jag bara till närmaste massage- eller gamingstol och sätter mig och surfar på telefonen tills Daniel kollat klart. 

Aja, belöningen blev ju tre smarriga våfflor!!

(null)

Till top