sedergrenskan.blogg.se

Dagens göromål

Allmänt Permalink0

Jobbat, bokat hotell till första dagarna i Thailand, lunchat på Trattoria 21 (gamla Trattoria Maglia) med tjejerna i Bagaregården, beställt linser, fikat lussebulle och glögg, beställt nytt bankkort, betalat en faktura, köpt en blus på Massimo Dutti, köpt två tishor på Zara som är bra att ha i Thailand, varit 45 minuter spinning på gymmet, jobbat lite till.

Nu håller jag på att laga fiskgratäng med limesås och grönsaker. Sen ska jag kolla på ett avsnitt av Blindspot som finns på ViaPlay med Daniel.

Måndag

Allmänt Permalink0

Orkar inte gå upp ur sängen. Är verkligen dötrött.

Det enda som piggar upp:

Ostbricka

Allmänt Permalink0

Sov ut imorse. Så himla himla välbehövligt. Åt en sen frukost bestående av bananpannkaka och sen gick vi ut på promenad. Jag, Daniel och hans mamma. Vi vandrade bort till Daniels bror och fikade lite samt sparkade fotboll med småkillarna. Trevligt.

Vi var där igår kväll också, fast då var det fullt hus med julklappsspel och en vääääldigt mycket högre ljudnivå. Hmm, har lite svårt för det. Hög ljudnivå på den leveln. Blir stressad. Men jag vann iallafall en chokladkaka och en skvallertidning så det var ju kul!


Annars hann vi ta en tur till Torp på vägen hem och så håller vi på att avsluta kvällen med ostbricka i soffan. Daniel spelar tv-spel och jag kollar på Paradise Hotel på plattan. Lugnt och skönt.

Till top