sedergrenskan.blogg.se

Onsdag

Allmänt Permalink0

Träning. 


Så jobbigt innan. Så skönt efter. 

Idag körde jag ett pass med spinning efter jobbet. Fy fan va jobbigt det var. Hu. 

Men det var som sagt skönt när det var över och jag susade hem, åt massa mat och slängde mig i soffan och rev av två avsnitt av Rebecka Martinsson. Så bra. Har läst böckerna, som naturligtvis är bättre då de missar så mycket detaljer som är viktiga för handlingen i filmatiseringen. Aja, hade väl inte gjort det bättre själv så ska inte klaga för mycket. 

Annars då. Jo, jag har jobbat. Sedan lunchade jag med mamma i Majorna idag på Gyllene Suggan. Inte så fancy namn men maten var jättegod! Jag och mamma smidde planer inför Palma. Nästa lördag bär det av!

Mera mat

Allmänt Permalink0

Lagade ytterligare en vegorätt igår som både var snabb att slänga ihop och så himla god!


Morotsbiffar med hummus och en klick cypriotisk yoghurt till. Mums! Egentligen skulle man göra en couscoussallad med fetaost till som rekommenderat, men det kände jag inte för. Detta blev perfekt. Blandade även i en riven potatis för lite extra stärkelse och stadga, vilket fungerade finfint! 

You should try!

Bra mat

Allmänt Permalink0

Igår och idag har jag lagat riktigt god hemmalagad mat, dvs bra mat. Tycker man tröttnar ganska snabbt på att äta ute, lunch iallafall. Att äta ute på kvällen tröttnar jag aldrig på. Som råbiffen på Miss Sophie. Nom nom..


Igår blev det färsk panerad rödspätta med delikatesspotatis, citronmajjo med dill och sparris. Så smarrigt! Både jag och Daniel åt så vi fick ont i magen. 

Idag köpte jag hem lite ingredienser och lagade denna extremt enkla och vegetariska lasagne. Receptet hittade jag i Buffé som Ica skickar ut. Blev ju så mycket också så nu har jag riktigt många lunchlådor. Nyttiga sådana!

I övrigt så har jag planterat om alla mina blommor, så mycket vuxenpoäng! Så nu har de lite ny och frisk jord att gotta sig i. Köpte även hem ett jättefint apelsinträd. Nu håller jag tummarna för att jag kan ta hand om det bra och att det ska trivas. 

Så trött nu så det enda som är kvar att göra är att dyka ner i sängen. 

Till top