sedergrenskan.blogg.se

Ruggigt väder kräver mys

Allmänt Permalink0


Så dum jag var som tog på mig klänning och en tunn trench när jag vandrade iväg till jobbet. (eller åkte bil men men...)
 
Det var ju sååå ruggigt väder! När jag sedan skulle hem så spöregnade det och bilen stod rätt långt från vad den brukar göra på jobbet då företaget bredvid hade event och vi inte fick nyttja parkeringarna. Snark. Blöt katt var den bästa liknelsen sen.
 
I regnet och rusket igår kväll så svängde jag ihop lite god comfort food. Jag var inte sugen på så "tung" mat så det fick bli torsk med citron och basilikasås, med ett fluffigt potatismos till samt lite röd rom på toppen som pricken över i:et. Jag tog mig ett glas iskallt vitt till. Mmm, ett riktigt gott Riesling.


 
Idag är det ta mig tusan också lite ruggigt så idag är ett par jeans på kroppen istället. Comfy!

Städa städa..

Allmänt Permalink0
Det var vad jag ägnade kvällen åt igår. När jag kom hem så låg solen på och det är ju inte bara kul...inte när man ser alla små dammpartiklar och dammkorn samt det som jag blir mest galen på, alla blonda hår som jag fäller! Gaah, hur kan jag ens ha kvar nåt hår på huvudet!
 
 
Så jag städade och fixade, rensade bland lite kläder och hade mig. Sen lagade jag en fantastiskt god spaghetti och köttfärssås där pastasåsen fick stå och puttra länge med massa rödvin, basilika och vitlök. Mums!
 
En slappkväll när väl städningen var avklarad. Bonusen är ju att nu är det rent och fint inför helgen som stundar :)
Blommorna jag fick av Sophia står sig fortfarande så fint och olivträdet som Bella gav mig har just nu fått en plats på symaskinen.
 


 

Körsbärsblom

Allmänt Permalink0
Hur mycket älskar man inte när körsbärsträden slår ut då?! 

Så vackert! Ett säkert vårtecken även om veckan hittills har varit rätt kall med isande vindar. Hoppas på att värmen kommer och kommer för att stanna nu när det till och med är Valborg på lördag!
Till top