sedergrenskan.blogg.se

Söndag

Allmänt Permalink0
Klockan är fyra men dagen känns väääldigt lång eftersom klockan ringde 04.10 imorse. 

Var en snäll dotter nämligen och skjutsade mamma till Landvetter i ottan. Phu, svårt att somna om när jag kom hem och det hade hunnit bli ljust, det var lite kyligt men vindstilla och fåglarna kvittrade. 

Trots lite upphackas sömn så orkade jag med ett pass på gymmet och det blev ett Booty Move. Roligaste passet! Riktigt svettigt men kul och det tog rejält i rumpa och lår. Var helt svettig efteråt! Åkte sen och hämtade ett bord hos Sophia. Tänkte pimpa det lite för att se om det kan passa hos mig. Köpte lite färg på vägen hem så nu ska jag bara hitta energi att måla också. Samt lite bärhjälp för att få upp själva bordet från bilen. 

Tur Daniel kommer snart, hehe. 

Annars solar jag lite på balkongen med en kopp kaffe i handen och det blir så varmt här. Man ska inte klaga men phu, värme deluxe!
Sen blir det söndagsmys, en slapp kväll med kycklingtacos. Nya grejen. Tacos i olika tappningar. Nu har jag kokat kycklingfiléer i buljong, dragit isär och ska sedan steka härligheten med lite goda kryddor. Mums!

(null)

En torsdag

Allmänt Permalink0
Fullt upp i torsdags. Hade en riktig mysig dag som började med jobb, sedan lunch på Antikhallarna och Latterian därinne med mamma och Alice. 
(null)


Åt en smarrig laxsallad och fick pratat lite med dom. Körde hem mamma sen och skyndade mig hemåt för att ta emot Ann och lilla Esther och den ännu mindre nyfödingen Sigrid. 

Ann hade köpt med sig jättefina blommor till mig och även fika. Bakelser med nougat och kolamousse typ. Hur som helst så var dom makalöst goda, från Gateau. 

(null)

Sen när dom åkte hem så tog jag bussen in till stan och mötte upp Isabella på JOS på avenyn. Vi åt varsin Pokébowl, så gott! Med kyckling och så tog jag en röra med soltorkade tomater till. 

(null)

Höll oss mätta hela kvällen för sen gick vi till ett kundevent på salong qui som ligger vid Vasaplatsen. Det var lite erbjudanden, mingel, drinkar och så gjorde vi varsin ansiktsscanning mm. 

Efter någon timme där så var vi nöjda men ville inte riktigt gå hem. Så vi tog varsin kaffe och vandrade ner till Magasinsgatan och slank in på Basque för ett glas bubbel. Mycket bra idé! Väldigt trevligt och spontant och det kändes som man startade upp helgen lite!

Så jag hann med ganska mycket i torsdags men fick bara bild på maten! :)

Bucket list

Allmänt Permalink0
(null)

Till top