sedergrenskan.blogg.se

Så sant

Allmänt Permalink0
(null)

Prison island

Allmänt Permalink0

Igår hade jag visningar och sen hämtade jag upp min lillebror Rafael och så åkte vi och mötte upp Alice och Johan i Krokslätt och körde Prison Island.

 

Det är typ som Escape Room fast mer fysiskt. Man är inne i celler och kör olika utmaningar. Vissa är mer fysiska och vissa är mer taktiska. Vi körde i två timmar nästan, eller vi hade bokat i två timmar, men gav oss efter ungefär en och en halv timme. Men kul ändå att göra något sånt här! Blev ganska svettigt i vissa celler. Mina favoriter var basket, gissa och upprepa toner i en låt, skjuta med laserpistol och så lite gåtor och klurigheter. 

 

Sen drog vi oss till avenyn när hungern kickade in och käkade på Vigårda. Burgare för hela slanten och jag tog en goding med ost, bacon och tryffelmajjo. Mums! Sötpotatispommes och lemonad. Sedan stängde dom där så vi gick över till Espresso House och fikade lite som avslutning innan jag agerade skjuts.

 

Så en trevlig dag! Efter detta var jag ta mig tusan helt slut. Sov ganska lite på natten och var trött, så det blev soffläge hela kvällen. Soffa och Barnmorskorna i East End på Netflix. Söt serie som jag fastnat för även fast den inte är purfärsk.

(null)

(null)

(null)


Lördag

Allmänt Permalink0
Luuugn lördag! Hela förmiddagen spenderades i morgonrock. Lite frukost, lite fix och plock hemma och sen serier i soffan. Så skönt!

Gjorde mig sedan iordning och tog mig ner till stan för lunch på Lipp med mamma och en väninna till henne som är runt som tokar just nu på filmfestivalen. De verkar kolla på allt utom komedier för alla recensioner jag får verkar vara på svåra och dramatiska filmer som aldrig kommer nå bergakungen och som jag aldrig kommer se. Men men...lunchen var bra. 

Gillar Lipp och atmosfären där. Jag tog en svamprisotto med ugnsbakad getost. Gott! 

Sedan lämnade jag pantertanterna som skulle på ytterligare en film och åkte en sväng till Isabelle och Arvid. Gillar när man känner sig hemma hos folk. Medan dom gjorde iordning lite och skulle natta barnen så satt jag och snicksnackade med Nils 3,5 år och försökte lära honom engelska så vi tragglade alla färger på engelska. Under tiden så bakade jag också en kladdkaka som vi skulle ha när barnen somnat. Haha, teamwork. 

Mysigt att sitta där en stund sedan innan jag åkte hem i regnet. Imorn blir det visningar och sedan ska jag hänga med inte mindre än båda mina syskon, kors i taket. 
(null)

(null)

Till top