sedergrenskan.blogg.se

Helgen

Allmänt Permalink0
Jag och Isabella passade Isabelles och Arvids son i fredags och det gick drömbra! 
Inga sura miner utan allt var frid och fröjd. Vi åt middag, lekte, läste saga och improviserade Peter Pan, kollade Youtube-klipp och nattade. Kanon!

Ett par timmar senare när jag och Isabella länsat kylen på glass och gjort varma hallon till så kom päronen hem. 

Vi åkte till Isabella och delade en flaska vin och fick den briljanta idén att dra ner till avenyn och dansa. Då var klockan redan ett på natten! Först mötte vi upp Daniel med vänner på The Pelican, sen gick vi tre vidare till 8eight. Dansade och drack (tyvärr, så sent behövdes inte det!)

Blev ju såklart kvar till stängning och sen åkte jag och Daniel hem till honom och toksomnade. Helt utslagna. Haha, två slagna hjältar. Summan av kardemumman blev att vi åt frukost kl 17 dagen efter och var lite slitna båda två. Men tur ändå att båda mådde halvkasst. Sent på kvällen så orkade vi oss ut och köpte pizza. Den satt fint vill jag lova!


En slappdag och slappkväll. 

Idag har jag jobbat en stund så jag kröp ur mysbrallorna för ett tag iallafall :)

Gymmet och massage

Allmänt Permalink0
Igår var jag en sväng på gymmet. Var där riktigt länge då jag dels tränade, dels fixade mig efteråt och passade på att bli lite varm i bastun. Gott!
 
Sprang 5 km på bandet och sedan var jag röd som en tomat och SÅ varm! Därfter blev det mage och rygg lite med övningar på mattan och med en vikt. Väldigt bra pass och det var skönt att inte gå runt i lokalen så mycket och hålla på med maskiner då det var lite väl mycket folk för min smak för den biten.
 
Efteråt så köpte jag grillad kyckling och lite krutonger samt dressing och åkte hem till Daniel och svängde ihop en smarrig sallad. Perfekt då det blev lite senare middag :)
 
Idag har jag varit på massage på morgonen. Flex massage vid Almedal. My gaaaaad va ont det gjorde. Vissa punkter gjorde så fruktansvärt ont när hon knådade och tryckte på. Det strålade liksom ner i både ben och fot när hon tryckte i ryggen (?!). Nu är jag i alla fall lite gött stel och lär känna mig helt mörbultad imorn.
 
 

Frulle

Allmänt Permalink0
Fick finaste frukostmackan serverad till mig imorse av Daniel medan jag stressade runt som en virvelvind innan jag skulle till jobbet!Brs start!
Till top