sedergrenskan.blogg.se

Mors dag

Allmänt Permalink0

Jag ska måla hela världen lilla mamma, du ska få solsken varje dag. Att det regnar och är mulet gör detsamma, för jag ska måla hela världen lilla mamma. 


Denna låten nynnade jag ofta på när jag var en lite plutt. Väldigt aktuell idag när det är mors dag!

Jag stressade hem till Göteborg från Uddevalla dit jag åkte i lördags för kalas. Drog Ica maxi på vägen, slängde av allt hemma och åkte och jobbade. Phu, high life på den visningen. 

Kom hem och slängde ihop en middag. Hade köpt färdig Pulled salmon. Underlättade väldigt mycket när tiden var knapp. Till den blev det små tortillas, mangosalsa med chili, picklad rödlök och hoisinsås. Mmm, jag gillar verkligen sån här plockmat. Med massa koriander och lime on top. Mums! Tycker det är härligt att alla kan ta det de gillar och att man äter och umgås lite längre. Tummen upp för det!

Sedan skämtade mamma och sa att hon hoppades att jag hade tårta också. Haha hennes förvåning när jag kom ut med en liten jäkel. Egentligen var vi nog alla för mätta men vi fick ju klämma i oss en bit var. Söt och god!

Sedan blev det paket från mig och sis. Vi gav henne ett snyggt set med handtvål och handkräm från rituals. Lite vardagslyx. Blir superfint på landet. Speciellt när det ska renoveras där. Hantverkarna kommer i veckan..spännande. 

Well, nu blire sängen. Jobb imorgon all day long. 

Energi

Allmänt Permalink0

Vissa människor är energitjuvar och vissa människor ger energi. 


I fredags så umgicks jag med Isabella och Rebecca som kvalar in på att ge energi :)

Vi skulle varit hemma hos Rebecca på middag men det fina vädret samt lite andra faktorer gjorde att det blev ändringar, 20 meter. Vi omlokaliserade till att vara på Isabellas balkong och äta sushi och dricka bubbel och vin.

Mmm, sicken jäkla kväll! Ljummet och ljuvligt. Vi satt ta mig tusan där hela tiden och garvade och pratade om allt och inget! 

Fler sånna kvällar i sommar tack!


Dagarna som går

Allmänt Permalink0

Långledigt. Mmm, så härligt! Minus då att jag alltid kollar mailen och har visning på söndag- but still!


I onsdags så firade jag ledigheten med en promenad i Skatås med Rebecca. 8 km i shorts för första gången. Med det fina vädret så tog jag ett glas rosé på balkongen sen. 

I torsdags så åkte jag och Daniel och hälsade på Isabelle och Arvid som blivit föräldrar för andra gången. Nu har de fått en liten tös! Så himla söt. Och liten!

Vi fikade iallafall och Nils var så glad för att han också fick bulle. Hehe, jag samlar pluspoäng hos honom ;)

Sedan begav jag och Daniel oss till Kungsbacka och strosade runt lite på freeport (eller Hede Fashion outlet). Bra väder för shopping när man går ute en del där och bra grejer inne på Gant. Både jag och Daniel kom ut med varsin blå skjorta. Sedan blev det en träningströja från Peak Performance också. Kommer bli perfekt när det är lite kyligare ute eller på kvällen då det var en tjockare variant. 

Efter det åkte vi in till stan och käkade burgare på Göteburgare nere vid operan. Recension: goda smaker, lite för hårt grillad burgare...alltså själva köttet. Sedan var sötpotatispommesen godare än de vanliga men ganska salta. Hävde i mig vatten på kvällen när jag kom hem. 

Åh, jag fick ju hjälp med att skruva ihop min soffa till balkongen också. Det blev verkligen bra! Mycket trevligare att sitta där och hänga. Kompletterade med lite grönt också. Tomat och chili och blommor hittade jag inga. Får typ kli i kroppen av att kolla blommor för att jag är så dålig och kom ut med marockansk mynta istället som jag satte i blomsterlådan. Ska ha så mycket mojitovirke hela sommaren tänkte jag! Luktar gott gör det också :)


Till top