sedergrenskan.blogg.se

En bättre måndag

Allmänt Permalink0
För att vara måndag så var det inte en helt tokig dag. Hann med en hel del ärenden också, sånna saker som är lätta att skjuta upp eller glömma. 

Så idag har jag lämnat in min vinterjacka på kemtvätt. Så vuxet. 

Har även lagat stenskott på bilens framruta "innan det spricker upp". Vuxet. 

Har jobbat. Vuxet. (Och tyvärr nödvändigt eftersom jag tyvärr inte är arvtagare till ex. ett hotellimperium och går under benämningen "med silversked i mun")

Sedan mötte jag även upp Isabella och körde ett mycket jobbigt och svettigt pass på gymmet. Cardio walking. Phu. Sedan följde jag med Bella och så lagade vi middag hos henne. Väldigt trevligt och supergott! Tänk att spaghetti och köttfärssås kan smaka så ljuvligt när man är helt slut i kroppen och hungrig! En espresso på det och lite snack i soffan senare så åkte jag hemåt i kylan. 

Brr, -3 stod det i bilen. Nu jäklar kommer vintern med besked! Men...snart drar denna tösen till varmare breddgrader!

(null)

(null)

Söndag på Draken

Allmänt Permalink0
På söndagar idkar vi kultur. 

Så jag mötte upp mamma och syrran på The Barn efter att ha skottat bort första snön från bilen och kört försiktigt in till stan. Well, vinterdäcken är ju på så det var lugna puckar. 

The Barn och dess burgare är ju alltid bra. Tog en jävel som hette Jäntan med ostkräm, friterad scharlottenlök och stekt svamp. Utsökt. 
Sedan delade vi på en bytta potatismos med karamelliserad lök. Väldigt gott och lite kul att inte alltid ta pommes. 

Sedan promenerade vi bort till Draken och till själva anledningen till att vi sågs. Vi hade nämligen biljetter till att se Henrik Schyffert. 
Det var en väldigt bra föreställning! Sjukt rolig och jag skrattade mycket åt väldigt mycket. Den kan jag varmt rekommendera. Vi hade dessutom sjukt bra platser också, i mitten på rad tre. Tur att mamma alltid slänger sig på Köp-knappen när det kommer biljettsläpp, annars hade jag alltid fått sitta längst bak typ. 

(null)

Lördag

Allmänt Permalink0
Vilken vecka! Kaos i Götet i och med EU toppmötet så jag och de flesta av mina kollegor jobbade hemma, vilket var mysigt för i torsdags så körde jag och Ann lite jobb hemma hos mig, sushi till lunch och nybakad banankaka med choklad till fika. Mums!

Men, igår så nalkades det kalas. För Penny som fyllde 1 år. Och Penny är alltså syrrans katt...eh, så atte...

Men kalas var det, eller kanske mer en fika där vi kollade hur de fått det hemma, åt gott och pratade strunt. Trevligt iallafall. Jag gav iallafall bort en julkalender till katten med 24 luckor i vilka det ska gömma sig kattgodis. Vilket hon på arken zoo tyckte var helt normalt att fråga efter när jag väl var och köpte den. Weirdos. 

Efter fikan så bokade jag och Daniel bio och så käkade vi pizza innan. Blev supersugen på det så en quattro satt jag och mofflade i mig. Sedan såg vi Justice League. En film där massa superhjältar gick samman för att rädda världen. Det är min nya grej. Superhjältefilmer. Älskade wonder woman och hon var även med här. Den som ändå såg ut som henne och hade hennes kropp, tänkte jag och tryckte i mig en 200 g Marabou. 

Bra film iallafall, bra biofilm. Perfekt att sitta i en salong medan det blåste och var allmänt iskallt ute. 

(null)

(null)

(null)

Till top