sedergrenskan.blogg.se

Warszawa

Allmänt Permalink0

Nu är vi i Warszawa och allting har gått så himla smidigt. Flyget gick jättesnabbt och bra, sedan tog vi buss till stan och vi bor så sjukt centralt så det var precis bredvid som bussen stannade.

Vi hade tur och fick rummet direkt och eftersom vi var jättetrötta så la vi oss och sov ett par timmar innan vi gick ut för en lättare, men sen lunch. Vi hamnade i den närliggande gallerian som faktiskt var väldigt bra! Dit ska jag tillbaka och botanisera!

Sedan gick vi till Marriott hotell som ligger precis bredvid vårt, som heter Hampton by Hilton. Där satte vi oss i deras fina skybar och tog varsin drink. En väldigt bra espresso martini slank ner! Så där satt vi och såg det mörkna. Jättefint!

Jag hade bokat bord på en restaurang som heter Grand Kredens, så vi vandrade dit och blev positivt överraskade. Vi slog till på varsin trerätters och så tog vi in en flaska bubbel.

Jag tog:
Ryska piroger
Grisnacke med vitlök
Äppelpaj med vaniljsås och kaffe

Daniel tog:
Laxtartar med pepparrot
Kycklingbröst med pepparsås
Créme brulée

Väldigt rejäl mat, men god. Men ack så mätt man blir! Vi rullade typ ut därifrån.

Sen vandrade vi omkring lite, kollade in de mindre gatorna och satte oss på en pub och tog en öl för att avrunda kvällen.

Bra hotell, sköna sängar och ett rum på våning 15 av 16 med utsikt över stan. Väldigt bra och fräsch frukost också, alltid positivt!

Stress

Allmänt Permalink0

Stressat som tusan mest hela dagen (och gårdagen för den delen). Köpt en ny väska som jag ska ha som handbagage, dvs en kabinväska. Orkar fan inte släpa mer, får bara ont i ryggen.

Sedan har jag jobbat, fixat sista detaljerna med Warszawa och fick även ihop ett kontrakt på jobbet. Phu, nu sin jag åka med gott samvete!

Efter jobbet drog jag ner till stan, köpte fina blommor från Bunches till Sophia och åkte och lämnade dem. Pinglan har nämligen fått nytt jobb. Hon är så duktig! Hon började där igår så nu hoppas vi att det blir super.

Hon blev glad för blommorna också och det var ju väldigt kul såklart. Bleklila rosor och även eukalyptusblad att ha runt. Så tjusigt!

Sedan hem till mamma för att lämna grejer, och hämta andra grejer. Trött och hungrig kom jag sedan hem och lagade riktigt god mat.

Stekt falukorv med stuvade makaroner. My god! Som sagt...när man är riktigt sugen på något... Och stuvade mackisar var ju inte igår!

Nu har jag (typ) packat klart och imorn bär det av för några dagar i Polen. Vi har en del inbokat så det ska bli spännande att åka iväg tycker jag!

Sophia skickade denna bilden när blommorna fick komma ner i en vas. Så trevligt med färska blomster hemma tycker jag. Det blir man glad av!

Brekkie

Allmänt Permalink0

Min vanligaste frulle, men ack så god!

Smoothiebowl med granola. Jag köpte en supergod med rödbeta och mörk choklad. Lite speciell smak men som sagt väldigt god! Try it!

Till top