sedergrenskan.blogg.se

Mätt

Allmänt Permalink0

Mätt som en plätt. 


Har haft en lugn dag som blev en stressig dag. Veckomöte som start och sedan avslut i en budgivning. Besiktning på en bostadsrätt, vilket ju är sjuuukt ovanligt. Men vissa förstagångsköpare går bara inte att lugna. Ingen litar på mäklaren osv. 

Vi fick iallafall ihop en kompromiss som alla var nöjda med och kunde skriva kontrakt på eftermiddagen. Vad blev då lidande?

Jo min lunch. 

Skulle träffat Isabelle idag i stan men det fick jag tyvärr ställa in. Istället blev det en kombinerad lunch och middag hemma nu, 18.00. Vegetarisk chili con carne på cornfärs och svarta bönor samt vääääldigt mycket chili och cayennepeppar. Smarrigt som faen med bulgur, sallad och en klick cypriotisk yoghurt som har en gnutta havssalt i sig och är sååå god! Mums! Perfekt till grytor och ex tacos. 

Nu är det platt fall, horisontalläge i soffan. Lär inte göra fler knop. 

Vi Viet

Allmänt Permalink0

Andra gången jag går till Vi Viet på Erik Dahlbergsgatan i vasa. 


I like it!

Mamma hade inte varit där och det var med henne jag dinerade idag. Mycket trevligt. Sedan behövde jag knappt kolla på menyn heller för hon hade redan kollat ut vad vi skulle ha. Vi tog i princip alla förrätter och delade på, och mums så gott!

Bäst var sommarrullarna. Så himla goda med fräscha smaker och hela räkor i. Sedan en fisksås med jordnötter som man doppade den i. 

Sommarrullar med räkor
Soft bun
Friterad sötpotatiskaka
Papayasallad
Sticky rice med banan, kokosmjölk och vaniljglass

Förutom detta så tog vi även friterade vårrullar med picklade grönsaker som man plockade in i ett salladsblad med olika färska örter. 


Efter maten så åkte vi på tur. Landala egnahem och sedan Södermalm vid toltorpsdalen. Så himla kul att åka och kolla hus. Detta på vägen hem mot mamma där jag släppte av henne efter ett besök på högsbo 421. 

Mitt i prick

Allmänt Permalink0

Till top