sedergrenskan.blogg.se

Vilding

Allmänt Permalink0

Igår åt vi vilt till middag. Mums!

Medan jag var på gymmet så handlade Daniel och medan jag var i duschen så lagade han en supersmarrig middag.

Viltskavsgryta med champinjoner och ris. Om det gick ner?

Eh, ja! Blev så mätt att det blev soffläge därefter. Med tillhörande serier på tv. Så nice!

Le weekend

Allmänt Permalink0

Hade ett så jävla bra kontrakt i fredags att jag inte kände för att gå hem efteråt, utan spatserade ner på stan och mötte upp några kollegor för Oooaw på Trädgårn. Soligt och varmt som bara den och hur skön stämning som helst. Så där blev vi kvar till stängning (som visserligen är kl 21!) och drack bubbel, öl och drinkar. Så himla trevligt. Därefter gick vi till La Gondola och tog en matbit, som blev en pizza med räkor för min del. Topp!

Hem och sova och Daniel trillade in vid kl 3 efter lite party. Upp relativt tidigt och så åkte vi till Lysekil och båten. Vi spatserade runt lite där och gick även in och käkade...pizza! Mmm, väldigt nyttig helg... :)

Sov över i båten och vaknade av några regndroppar mot taket. Lite mysigt faktiskt, tills man ska ut. Vi tog trots allt en kort båttur till fiskebäckskil och då var det uppehåll. Sen stressade vi som fan till Göteborg för att jag skulle ha visning. Så glammig jag kände mig, NOT! Sminkade mig i bilen, på med en kavaj över tröjan (och under hade jag faktiskt på mig sov-tishan) och så lite torrschampo på det...mmm, fräsch brud. Tror visserligen inte någon tänkte på det mer än jag. Men ändå.

Därefter en kaffe hos Bella och sedan köpte jag grejer till kvällens tacomiddag. Mums!

New hair

Allmänt Permalink0

Var hos min frisör Carin på salong Glans igår och fixade barret.

Bort med det sommarslitna och lite väl gula färgen för min smak som lätt blir på sommaren.

Nu blev det mörkare i botten med några utdragna mörkare slingor, blandat med blonda samt en askigare ton. Är så nöjd! Känns lite höstlyxigt!

Kul också när frisören själv blir så nöjd, hon funderar nu på att göra samma ton på sig själv :) bra kvitto liksom!

Till top