sedergrenskan.blogg.se

En komisk depression

Allmänt Permalink0

Jag och Sophia köpte biljetter för läääängesedan, men tjoff så var det den 29 september och vi skulle gå på Nour El-Refai på Storan och se hennes show En komisk depression. 


Längesedan jag var på Storan alltså, men det var trevligt. Showen var också bra. Dock mörkare än vad jag trodde och hon avhandlade tunga ämnen såsom depression, psykisk ohälsa, mobbing, utanförskap mm. 

Emellanåt var den också humoristisk och komisk och jag skrattade högt flera gånger. 

Förutom detta så han vi även med att käka på Mr P och ta ett glas på Ruby bar. 

Jag åt råbiffen på Mr P. Mmm...den är väldigt bra! Servicen desto uslare. Bjussa på ett leende liksom. 

Hann även ta en vända till Taverna Averna och säga hej till bland annat Malin som firade sin födelsedag med dinner and drinks. Mycket trevligt. Jag körde dock alkoholfritt hela kvällen och tog bilen efter. Väldigt skönt. 


Höstdag

Allmänt Permalink0

Vilken skön höstdag vi har haft i götet idag!


Vi skippade stan med alla oroligheter idag och åkte västerut istället. Köpte med oss lite fika och åkte till Hovås och åt kanelbulle i solen på en klippa. Sen tog vi en promenad i området på 7 km, kollade på fina hus och rastade oss i solen. Skönt att röra lite på sig. Speciellt med tanke på att jag börjar få träningsvärken from hell då det blev både morgon pw med Rebecca på morgonen och ett pass med bodypump igår. Aj. 

Blev även en tur till Frölunda torg. Köpte ett par brallor som jag hittade på Åhléns. Carin Wester för Åhléns. Så jäkla sköna. Ser ut som viktiga kostymbyxor meeeen har en skön passform och fantastiskt material som gör att det känns som mjukisbrallor, det gillar man ju!

Nu på kvällen så korkade jag upp en bättre flarra rödpang och sippade på medan maten stod och puttrade. Gjorde en amazing gryta med fläskytterfilé som fick bli riktigt mört tillsammans med champinjoner, kantareller, bacon, lök, vitlök och grädde. Mums! Höstigt och gott...och sjukt mättande!

Blev soffan och film sen med ytterligare ett glas rött. 


Måndag

Allmänt Permalink0

Vilken seeeeg dag. Tänkte ta tag i mitt liv igen idag och gjorde det med råge. Att "overdo it" det gjorde jag. 


Började dagen med havregrynsgröt gjort på fiberflingor. Toppade med frön och ett halvt äpple. 

Tog en promenad efter lunch för att få sol på mig när det var så gott väder. Lyssnade på Michaela Forni och Michaela Hamiltons nya podcast under tiden och traskade på. Sedan åkte jag på jobbmöte och sen körde jag och Sophia ett pass på gymmet med vår PT. 

OMG! Höll ta mig fan på att dö! Det var inte skitjobbigt idag vilket var gött då både jag och Sophia var sega och sjukt trötta i kroppen efter helgen...men det var först. Avslutningsvis så fick vi helt plötsligt köra på med våra hat-övningar i en tävling mot varandra. Vi snackar burpees bland annat. Många många burpees. Trodde ett långt tag efter att jag skulle spy och vi måste sett ut som en en nära döden upplevelse personifierad för hon (vår PT) gick och gjorde varsin shake till oss efteråt som vi fick innan vi staplade ut därifrån. Snällt ändå. Att först plåga oss och sedan ändå smeka lite medhårs för att vi ska gå tillbaka. 

Well. Kom hem och duschade och lagade mat. Sötpotatissoppa med getost och pumpafrön på toppen. Sjukt gott och väldigt enkelt att göra! Rekommenderas, speciellt när det är lite passande för årstiden med soppa. Eller söppe som Emil i Lönneberga sa. 


Till top