sedergrenskan.blogg.se

Måndagsmidda

Allmänt Permalink0
Var bjudna på middag till Alice och Johan idag. Så trevligt att slippa laga själv! :)

Det blev en god Bouillabaise med rimmad torskrygg, saffran och pak soi med persiljepotatis till. Mm, så mycket goda smaker!

Till efterrätt blev det Key Lime Pie, inte heller kattskit kan jag lova!

Mätta och belåtna så skjutsade vi hem mamma efteråt och nu ligger vi i sängen. Helt slut efter en lång helg, lång dag som har krävt mååånga koppar kaffe och dessutom den härliga hettan på det!


Summerburst dag 2

Allmänt Permalink0
Andra dagen vaknade jag jättetidigt och begav mig till Daniel som hade vänner hemma och åt en riktig brakfrukost med ägg och bacon och massa annat gott! Så himla gott och en riktigt bra start!
 
Sedan åkte jag hem till Isabella för förfest och där bjöds det på en somrig fördrink och bubbel. Jag hämtade upp både Malin och pizza på vägen och så satt vi och åt lite också. Solen sken och sedan tog vi en kaffe på balkongen. Så himla skönt! :)
 
Beställde en taxi och åkte ner lagon till att Icona Pop började på scen. Sedan var det high life hela kvällen och artisterna avlöste varandra på scen. Armin van Buuren, Kygo, Alesso mfl. Mycket bra.
 
Efter avslutningsnumret så mötte jag upp Daniel och så gick vi med hans kompisar till Pelican och drack några drinkar. Inte en chans att jag tänkte gå vidare därefter så vi drog oss hemåt, man blir ju som sagt mör av att stå och hoppa..och att bara stå upp också för den delen.


  
 

Summerburst dag 1

Allmänt Permalink0
Vilken helg! Vart tusan tog den vägen?!

Jag slutade jobbet tidigare i fredags och åkte hem och lämnade bilen och begav mig till Greta. Förfest innan summerburst! 

Pizza, bubbel och hotshots blev det! Mums!

Sedan promenerade vi till Ullevi och stegade in. Gott väder faktisk, jag som var orolig att det skulle regna. Men nej, det var riktigt bra!Efteråt blev det hemgång. Man är ju lite mör i kroppen efter allt hoppande ändå!

Till top