sedergrenskan.blogg.se

Cielo

Allmänt Permalink0
Gottetorsdag! 

Mötte upp Elin som är en barndomskompis efter jobbet. Stack in på Bellora och åkte upp till Cielo som nyss öppnade för säsongen. Tur att vi var tidiga! Vi fick ett jättebra bord men efter att vi satt oss kom det en hel drös med folk som inte fick bord. Så gött för oss!

Blev rosé i solen och sedan hade vi massa massa ämnen att avhandla. Vi måste ses oftare så det inte blir riktigt lika mycket varje gång. Hon har just köpt hus så en del av snacket kretsade ju såklart kring det. Ska bli spännande att hälsa på när dom får det, hon och hennes kille. 

Blev lite sugna på något gött så det fick bli en charktallrik att dela på. Maj gad! Tryffelsalami i mitt hjärta. En anledning till att inte bli vegetarian fullt ut är att det vore alldeles för sorgligt rent ut sagt att aldrig mer få känna smaken av tryffelsalami fylla min gom. Haha lät typ snuskigt. Men så sant. 

Lite öl för att stilla törsten och sedan var det dags att bege sig hemåt. Så sjukt trevligt att förgylla vardagar såhär. Mer häng på takterrasser tack!

På tal om det. Det borde ta mig tusan öppna nån trevlig takterrass i Linné, det saknas!

(null)

(null)

(null)


Till top